Voel jij tijdens het eindejaar de cadeautjesstress ook zo toenemen? Het is natuurlijk niet altijd gemakkelijk om het geschikte cadeau voor al je geliefden te vinden en daarbij ook telkens weer origineel uit de hoek te komen. Voor sommige mensen is een eenvoudig, niet al te persoonlijk geschenk vaak meer dan voldoende, maar voor sommige mensen doe je graag extra je best. Voor je partner bijvoorbeeld, of voor je mama. Hier lees je met welk cadeautje je zeker kunt scoren tijdens de feestdagen.

Origineel fotogeschenk

Één beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Tegenwoordig kun je online tal van toffe, originele en creatieve cadeautjes met een foto laten bedrukken. Hierdoor krijgt je geschenk meteen een persoonlijke touch. Zoek dus een toffe foto van jullie tweetjes, en laat deze printen op een groot canvas, een koffiemok, een theedoos, een knus dekentje, … De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gepersonaliseerd pakje

Ook gepersonaliseerde pakjes zijn altijd toffe geschenken om cadeau te geven. Een pen met een naam op, een gepersonaliseerd fluohesje, badhanddoeken met de naam van je geliefde op,… Ook hier zijn tal van dingen mogelijk. Als je creatief aangelegd bent, kun je ook zelf aan het borduren of stickeren gaan.

Onvergetelijk juweel

Een ander cadeautje waar je de vrouw(en) van je leven gegarandeerd blij mee maakt, zijn juwelen. Denk hierbij maar aan een halsketting voor dames, mooie oorbellen, een toffe armband, of je kan natuurlijk ook een ring kopen. Het is misschien niet gemakkelijk om een juweel te kiezen voor iemand anders, maar het aanbod van armbanden en halskettingen voor dames is zo ruim, dat je zeker iets vindt dat bij je geliefde past. Wil je graag een ring kopen? Dan kan het handig zijn om de juiste maat te kennen. Indien mogelijk neem je best een ring die de gelukkige ontvangster van je geschenk vaak draagt mee naar de winkel, zodat je een ring in dezelfde maat kunt kopen en hij zeker niet te groot of te klein is.

Niet te evenaren belevenis

Cadeautjes hoeven niet altijd materieel te zijn. Door een belevenis cadeau te geven, geef je zowel iets om naar uit te kijken, als iets om nadien mooie herinneringen aan te kunnen ophalen. Hoe je deze belevenis schenkt, kies je zelf. Je kan gaan voor een kant-en-klare cadeaubon of zelf op zoek gaan naar een toffe uitstap en die dan cadeau geven.

Zeg het met bloemen

Vrouwen die niet blij zijn met bloemen, zijn zeldzaam. Het enige nadeel aan een boeketje bloemen, is dat ze na maximaal 2 weken uitgebloeid zijn. Een oplossing hiervoor is een bloemenabonnement. Hierbij spreek je met je bloemenwinkel af hoe vaak er in een bepaalde periode een vers boeketje aan je geliefde geleverd mag worden.